Wie zijn wij?

Deuvo Gietvloeren / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Deuvo Gietvloeren is de gietvloerenleverancier van Nederland. Het familiebedrijf gespecialiseerd in gietvloeren voor particuliere woningen.

We zijn een zeer gedreven team die alles in eigen hand houdt: van verkoop, uitvoering tot oplevering en onderhoud. Werk wordt niet uitbesteed aan derden. Zo weet u precies met wie u te maken heeft. U leert ons kennen als bekwame vakmensen met oog voor detail. We werken met een flinke dosis passie aan een perfect eindresultaat. 

Familiebedrijf
Deuvo Gietvloeren is al ruim 40 jaar een familiebedrijf, opgericht door de opa en oma van de huidige eigenaar. De naam Deuvo komt van hun namen Deurloo (opa) en Vos (oma). Zij begonnen in 1975 met het belijnen van sportvloeren. Toen hun zoon in 1985 erbij kwam breidde de onderneming zich uit, te beginnen met herstelwerkzaamheden. In 1986 werd de eerste gietvloer gelegd, afgeleid van de sportvloeren. De flexibiliteit van een gymvloer is de grondlegger van de moderne, steeds populairder wordende gietvloer. De huidige eigenaar van Deuvo Gietvloeren, kleinzoon Michel Deurloo, kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Hij loopt al vanaf zijn twaalfde mee en verstaat het ambacht van gietvloeren maken als geen ander.

Deuvo - werkwijze

Deuvo team

Michel Deurloo

  Informatie aanvragen

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Aangezien wij de ambachtslieden zijn die de vloer gieten, kan het zijn dat wij overdag niet direct reageren.
  Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.

  9999
  Kleuren
  3
  Generaties
  0
  Verkopers