Wie zijn wij?

Over Deuvo Gietvloeren

Wie zijn wij?
Deuvo Gietvloeren is de gietvloerenleverancier van Oost-Nederland. Het familiebedrijf gespecialiseerd in gietvloeren voor particuliere woningen.

We zijn een klein, zeer gedreven team die alles in eigen hand houdt: van verkoop, uitvoering tot oplevering en onderhoud. Werk wordt niet uitbesteed aan derden. Zo weet u precies met wie u te maken heeft. U leert ons kennen als bekwame vakmensen met oog voor detail. We werken met een flinke dosis passie aan een perfect eindresultaat. 

Familiebedrijf
Deuvo Gietvloeren is al ruim 40 jaar een familiebedrijf, opgericht door de opa en oma van de huidige eigenaar. De naam Deuvo komt van hun namen Deurloo (opa) en Vos (oma). Zij begonnen in 1975 met het belijnen van sportvloeren. Toen hun zoon in 1985 erbij kwam breidde de onderneming zich uit, te beginnen met herstelwerkzaamheden. In 1986 werd de eerste gietvloer gelegd, afgeleid van de sportvloeren. De flexibiliteit van een gymvloer is de grondlegger van de moderne, steeds populairder wordende gietvloer. De huidige eigenaar van Deuvo Gietvloeren, kleinzoon Michel Deurloo, kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Hij loopt al vanaf zijn twaalfde mee en verstaat het ambacht van gietvloeren maken als geen ander.

Deuvo - werkwijze

Deuvo team

 • deuvo-michel

  Michel Deurloo

  Eigenaar van Deuvo Gietvloeren / applicateur

  Michel doet de werkbezoeken bij klanten en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de vloeren. Hij groeide op in het familiebedrijf Deuvo Gietvloeren en kreeg het ambacht van gietvloeren maken met de paplepel ingegoten. Michel is gepassioneerd, erg secuur en heeft oog voor details.

 • inge

  Inge Lubbers

  Verkoopadviseuse

 • mark-deuvo-gietvloeren

  Mark Groeneweg

  Persoonlijk adviseur

  Mark is het gezicht in de showroom van Deuvo Gietvloeren. Daarnaast houdt hij ons kantoor draaiende. Mark is onze planner, verwerkt administratie, en onderhoudt contact met klanten.

 • bas-deuvo-gietvloeren-2

  Bas van der Veen

  Marketing

  Bas is onze stille kracht achter de schermen van Deuvo Gietvloeren. In 2017 is hij begonnen om Deuvo Gietvloeren op de digitale kaart te zetten. Hij heeft de website gebouwd, en is verantwoordelijk voor marketing via het World Wide Web.

  Informatie aanvragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Aangezien wij de ambachtslieden zijn die de vloer gieten, kan het zijn dat wij overdag niet direct reageren.
  Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.

  3
  GENERATIES
  0
  VERKOPERS
  999999
  KLEUREN
  Send this to a friend