Onze werkwijze

Hoe werkt dat, het aanbrengen van een gietvloer?

Hieronder leggen we dat stap-voor-stap uit.
Deuvo - werkwijze
 • Vul het formulier in en maak vrijblijvend een afspraak.
 • Wij komen bij u langs, met kleurstalen, en beantwoorden alle vragen, of kom langs in één van onze showrooms Delden of Diepenveen.
 • Kiest u voor een gietvloer van Deuvo Gietvloeren? We spreken af in welke week de vloer wordt gemaakt. U bepaalt welke kleur uw gietvloer gaat worden.
 • Drie weken voor de uitvoering van uw gietvloer start u met het opstookprotocol: de ondervloer moet eerst goed gewerkt hebben door te krimpen en uit te zetten. De gietvloer sluit de ondervloer hermetisch af. Het opstookprotocol is van essentieel belang voor een goed eindresultaat van uw vloer! Het vermindert de kans op ader- en scheurvorming. Het opstookprotocol moet twee keer worden doorlopen.
 • Ongeveer twee weken voor de uitvoering van uw gietvloer komen wij kijken of alles in orde is. We meten de vloer in en beoordelen de ondervloer. We doen een vochtmeting: Het vochtpercentage van de ondervloer mag niet hoger zijn dan 2,5 procent.
 • In de afgesproken week wordt uw gietvloer door Deuvo Gietvloeren uitgevoerd. Het aanbrengen van de gietvloer duurt vier werkdagen. Projecten worden gepland van maandag t/m vrijdag.
 • Na oplevering moet de gietvloer 48 uur uitharden.

Om uw gietvloer te kunnen uitvoeren dient de ondervloer vlak te zijn. De ruimte moet vanzelfsprekend leeg zijn, en verlichting aan het plafond aanwezig. Om het materiaal goed te kunnen verwerken moet de ruimte circa 20 graden Celsius zijn, en bovendien wind- en waterdicht. Goed om rekening mee te houden is dat tijdens onze werkzaamheden geen andere werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Aangezien wij de ambachtslieden zijn die de vloer gieten, kan het zijn dat wij overdag niet direct reageren.
  Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.

  3
  GENERATIES ACTIEF
  0
  VERKOPERS
  999999
  KLEUREN
  Send this to a friend