Wat bieden wij?

Deuvo Gietvloeren / Wat bieden wij?

Gietvloeren
Deuvo Gietvloeren is gespecialiseerd in gietvloeren voor particuliere woningen. Elk denkbare kleur kunnen wij leveren. Kies uit een uni-kleur of een betonlook. Hierbij kunt u zelf een kleur samenstellen. Deze mogelijkheid is uniek in Nederland!

Bekijk hier onze werkwijze.

Facelift
Net als een parketvloer die je zo nu en dan opschuurt, kunt u ook uw gietvloer een opfrisbeurt geven. Wij noemen dit een facelift. Dit kan bijvoorbeeld gewenst zijn wanneer een vloer vettig is (zeepresten), slecht schoongemaakt, of wanneer de toplaag slijt.

Bij lichte slijtage kunnen we de vloer chemisch reinigen en voorzien van een nieuwe toplaag. Bij verkleuringen en/ of diepe krassen kunnen we eventueel adviseren om een nieuwe gietlaag aan te brengen.

Slijtage en verkleuringen treden sneller op bij de goedkopere gietvloeren van epoxy-materiaal. Deuvo Gietvloeren werkt uitsluitend met de meer duurzame PU-vloer op basis van biopolymeren met een UV-filter. Hierdoor is de vloer minder krasgevoelig en zal minder snel verkleuren.

Deuvo - werkwijze
Bent u nog niet helemaal zeker van de kleur? Neem een kijkje in ons overzicht van een aantal gerealiseerde projecten. U ziet direct wat de vloer kan doen met de inrichting.

    Informatie aanvragen

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Aangezien wij de ambachtslieden zijn die de vloer gieten, kan het zijn dat wij overdag niet direct reageren.
    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken.