Betonlook gietvloer

Deuvo Gietvloeren / Betonlook gietvloer

Betonlook
Een betonlook gietvloer is een naadloze, vloeistofdichte, hygiënische, en makkelijk te onderhouden gietvloer. Een betonlook gietvloer wordt naadloos gegoten van plint tot plint. Door alle ruimtes naadloos te verbinden lijkt de oppervlakte optisch groter.

Welke kleuren?
Kleuren voor de betonlook kunnen uit onze betonlook-kleurencollectie worden gekozen. Of u kunt ervoor kiezen zelf een kleur samen te stellen. Deze mogelijkheid is uniek in Nederland!

Hoe werkt het?
Bij betonlook worden twee gekozen kleuren gemengd: in een blik gegoten en met een stok doorgeroerd. Hoe meer er geroerd wordt, hoe minder vleug er zichtbaar zal zijn. Afhankelijk van de ruimte en lichtinval zullen wij adviseren hoeveel vleug we het beste kunnen maken.

Kies voor een betonlook gietvloer!

Een betonlook gietvloer combineert de voordelen van gegoten vloeren met de prachtige vormgeving van een betonvloer. Deze betonlook vloeren zijn daarom ideaal om in een moderne woning of in een bedrijfspand aan te brengen, ook voor winkelpanden en kantoorgebouwen zijn deze vloeren zeer geschikt. Bekijk de afbeeldingen en laat u inspireren door klanten die u voor zijn gegaan. Wacht niet langer en vraag meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kleurkeuze is zeer persoonlijk en smaakafhankelijk. Kies een kleur die bij u, uw interieur, en de stijl van uw woning past. Creëer eenheid in uw interieur en ga uit van uw gevoel. Dan heeft u er jarenlang plezier van. Bij een goed gekozen kleur ervaart u rust in de woning. Wij noemen dat het wow-effect!