Betonlook gietvloer oud

Deuvo Gietvloeren / Betonlook gietvloer oud

Betonlookgietvloer
Naast reguliere gietvloeren, epoxyvloeren en vloercoating zijn er ook zogenaamde betonlook vloeren. Maar wat is dat nou eigenlijk, een betonlook gietvloer? We leggen het op deze pagina graag uit. Het gaat hier namelijk om gietvloeren met een look net als die van een echte betonvloer. Dit zijn dus kunststof gietvloeren die er uit zien als robuuste betonvloeren! Als u op zoek bent naar een moderne vloer die perfect aansluit op het interieur van uw woning of bedrijfspand dan slaagt u hier zeker!

Geen echte betonvloer?
Een betonlook gietvloer is inderdaad geen echte betonvloer, dit is echter eerder een voordeel dan een nadeel zoals we uit zullen leggen. We benadrukken daarom nogmaals dat het hier gaat om duurzame kunststof gietvloeren maar niet om echte betonvloeren. Wat opvalt is dat de levensduur wel vergelijkbaar is met die van een echte betonvloer, wellicht gaat de gietvloer zelfs nog langer mee!

Het verschil met reguliere gietvloeren
Het verschil tussen een reguliere gietvloer en een betonlook vloer zit eigenlijk enkel in de afwerking. Als u een gietvloer laat aanbrengen dan kunt u altijd de gewenste kleur aangeven waaronder dus ook de betonlook uitvoering. Het is ook mogelijk de vloer verder naar uw wensen vorm te geven door er een patroon of zelfs een afbeelding in te verwerken, vraag naar de mogelijkheden.

[vc_custom_heading text=”Duurzaam” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Een gietvloer is duurzaam en kan tot wel 50 jaar meegaan. Deuvo gietvloeren werkt uitsluitend met natuurlijke materialen. ” font_container=”tag:p|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”]

De juiste ondergrond
Veel mensen twijfelen of de ondergrond wel geschikt is of dat de huidige vloer eerst verwijderd moet worden. In vrijwel alle ruimtes kunt u een gietvloer aanbrengen omdat deze op iedere ondergrond is aan te brengen. Het is wel heel belangrijk dat de ondergrond vlak is en helemaal vrij van stof en vuil wordt gemaakt. Door de ondervloer goed voor te bereiden kan uw nieuwe betonlook gietvloer direct aangebracht worden.

Dezelfde voordelen als iedere gietvloer
Net als bij alle andere gietvloeren in ons aanbod haalt u met een betonlook gietvloer ook een hoop voordelen in huis. Naast de lange levensduur ervaren veel mensen de naadloze afwerking van de vloer als een groot voordeel. Hierdoor heeft u nooit last van vuil dat tussen de randen in de vloer kan ontstaan. Ook als het op schoonmaken aankomt is de gietvloer een uitstekende keuze, u kunt de vloer simpelweg even stofzuigen en dweilen en hij ziet er als nieuw uit!

Kies voor een betonlook gietvloer!
Een betonlook gietvloer combineert de voordelen van gegoten vloeren met de prachtige vormgeving van een betonvloer. Deze betonlook vloeren zijn daarom ideaal om in een moderne woning of in een bedrijfspand aan te brengen, ook voor winkelpanden en kantoorgebouwen zijn deze vloeren zeer geschikt. Bekijk de afbeeldingen en laat u inspireren door klanten die u voor zijn gegaan. Wacht niet langer en vraag meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.