Terrazzo look – Deuvo

Terrazzo look
Je hebt het vast al eens gezien, de vloer met steentjes, wit in het midden en met een zwarte bies langs de zijkant. Een typische vloer uit het begin van de vorige eeuw.

Terrazzo bestaat uit marmerkorrels of korrels uit een ander materiaal. De voorheen zo populaire vloeren uit de vorige eeuw hebben wij in een nieuw, modern, jasje gestoken.

Materiaal
Terrazzo Deuvo is een materiaalsoort bestaande uit natuursteen samen gevoegd met polyurethaan (PU). De combinatie van de harde en zachte componenten zorgen voor een unieke combinatie, sterk, buigzaam, slijtvast en vertoont geen scheurvorming. Iedere vloer zijn eigen unieke tekening, geen vloer is hetzelfde.

De vloer wordt opgebouwd uit meerdere lagen. De gietlaag wordt ingestrooid met de gekozen kleuren marmer, kwartszand, parelmoer of andere toeslag.

De ingestrooide gietlaag dient vervolgens 3 dagen uit te harden, waarna de vloer vervolgens gepolijst zal worden. Ter afwerking wordt de vloer voorzien van 2 laklagen, die de vloer een mooie robuuste uitstraling zullen geven.

Kleuren
Kleuren voor de terrazzo vloer kunnen uit onze terrazzo-kleurencollectie worden gekozen (zie voorbeelden onderaan deze pagina), ook kunt u het materiaal (kwarts, marmer, parelmoer etc) zelf kiezen. Deze mogelijkheid is uniek in Nederland! Wilt u meer weten over de kleurmogelijkheden, kom dan langs in onze showroom in Diepenveen.

De voordelen:
– Prijs per vierkante meter ligt een stuk lager dan de ouderwetse terrazzo vloer
– Terrazzo Deuvo is slijtvast en vertoont geen scheurvorming

Kortom, een klassieke techniek in een modern nieuw jasje!

banner-ralkleuren
nieuwbouw-voordeel

Kom kijken in onze showroom en laat u verrassen!

Vindt u het moeilijk om een kleur te kiezen?
Wij adviseren u graag!

Send this to a friend